SAMSUN / ÇARŞAMBA - Gaziosmanpaşa Ortaokulu

Etiket Sonuçları: Eğitim öğretim yılı

Kas

Cumhuriyetimizin ve bağımsızlığımızın mimarı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikal edişinin 85'inci yıldönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyoruz.

Kas

Okulumuz bahçesine 8 Kasım Çarşamba 20223 tarihinde Futbol, Voleybol, Basketbol spor alanları yanısıra Geleneksel oyunlardan Yağ Satarım Bal Satarım, Yakantop, Tombik, Köşe Kapmaca oyun çizgilerini çizdikten sonra bahçe içi kaldırımlar boyanmıştır. Emeği geçen tüm personelimize teşekkür ederiz.

Kas

8 Kasım Pazartesi 2023 tarihinde okulumuz bahçesini spor alanlarını daha kullanışlı hale getirmek için kale direkleri dikilmiş ve çevre iadata duvarlarına koruyucu örgü tel çekilerek daha düzenli hale getirilmiştir.

Ekm

31 Ekim 2023 Salı günü okulumuz 7. Sınıf öğrencilerinin katılımıyla Çarşamba İlçesi Adapark mevki ırmak kenarına okul gezisini gerçekleştirdik. Gezide öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz balık ekmek, tostlarını yiyip ve içeceklerini içtikten sonra Tarihi Çarşamba Evi hakkında bilgi alıp ilçe isminin yazılı olduğu bölgede hatıra fotoğrafı çektirmişlerdir.
    Gezide bize güzel yiyecek ve ikramlarda bulunan işletme sahiplerine,  katılan tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

GAZİOSMANPAŞA ORTAOKULU ZAMAN ÇİZELGESİ

Ekm

Millî Eğitim Bakanlığının 09.09.2023 tarihinde yayınlanan Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği kapsamında ülke, il/ilçe ve okul genelinde ortak yazılı sınavların yapılacağı belirtilmiştir.

Ekm

"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Anma Günü " 21 Eylül 2023 Perşembe günü okulumuz bahçesinde öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanan törende Sosyal Bilgiler öğretmeni Süleyman BAYRAMOĞLU danışmanlığında, öğrencilerimizin günün anlam ve önemini belirten  şiir ve konuşmaları yer almıştır.

Törende emeği olan tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.