SAMSUN / ÇARŞAMBA - Gaziosmanpaşa Ortaokulu

Etiket Sonuçları: ödül

Nis

29 Mart 20224 Cuma günü okulumuz da 5. ve 6.sınıf öğrencilerimiz arasında Kuran-ı Kerim okumaya geçen öğrenciler öğretmenler ve okul idaresi tarafından ödüllendirildi.

11 Öğrencimiz kantinden harcamak üzere 100 TL hediye çeki, Başarı Belgesi ve çikolata verlerek ödüllendirildiler.

Kuran-ı Kerim Okumaya geçen öğrencilerimizi ödüllendirilme uygulamamız dönem sonuna kadar devam edecektir.

Mrt

2023-2024 eğitim-öğretim yılında okulumuzda düzenlenen “İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma” yarışmasında dereceye giren öğrencilermize 15.03.2024 tarihinde ödülleri verildi.

Mrt

Diyanet İşleri Başkanlığınca, istiklal ve istikbalimizin teminatı olan gençlere yönelik yürütülen dinî, sosyal ve kültürel  içerikli  çalışmaların  sürekli  hale  getirilmesi,  toplumda  milli  ve  manevi  değerlerimize yönelik farkındalık oluşturulması amacıyla; "12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Âkif Ersoy'u Anma Günü" ile "18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" etkinlikleri kapsamında; ortaokul  ve  lise  öğrencileri  arasında  ezbere şiir okuma  yarışması düzenlenmektedir.

Yarışmaya okulumuz adına katılan Rabia İNAN öğrencimiz İlçede birinci seçilmiştir. Öğrecimizi başarılarından dolayı tebrik eder, İlde yapılacak olan yarışmada başarılarını temenni ederiz.

Mrt

Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Daire Başkanlığı 2024 yılı faaliyet takviminde yer alan Samsun ilimizde düzenlenen “2024 OKUL SPORLARI MUAY THAİ ŞAMPİYONASI YILDIZLAR” kategorisinde öğcilerimizden;

Nursima Buğlemsu AYDOĞAN İl İkincisi,

Havin AKAR                              İl İkincisi,

Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Mrt

5 Mart 2024 tarihinde 7. ve 8. sınıf öğrencilerine uygulanan deneme sınavlarında her ay olduğu gibi dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi. Tüm öğrencilerimize bundan  sonraki deneme sınavlarında başarılar dileriz.

Öğrencilerimizin eğitim-öğretim hayatında başarılarını artıran tüm öğretmenlerimize ve verilen ödüllerde emeği geçen personelimize teşekkür ederiz.

Ara

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında 12 Aralık 2023 tarihinde düzenlenen SAMGİS LGS-2 denemesinde okulumuzda ödül almaya hak kazana öğrencilere, 15Aralık Cuma günü İstiklal Marşı Töreni öncesi hediyeleri verilmiştir.

Eğitim öğretim yılı içerisinde diğer yapılacak SAMGİS denemelerinde öğrencilermizin motivasyonunu ve çalışma azmini artırmak için ödüller artarak devam edecektir.